Exopen utser Fredrik Landberg till ny VD

Exopen utser Fredrik Landberg till ny VD

VD Fredrik Landberg

Fokus på kundnytta och produktutveckling när Exopen Systems AB presenterar en ny VD

Exopen Systems, en ledande leverantör av flexibla lösningar för ekonomisk uppföljning, är glada att välkomna Fredrik Landberg som ny vd för bolaget. Fredrik Landberg har en lång erfarenhet inom försäljning och produktutveckling i ledande befattningar samt internationell erfarenhet från uppdrag i Europa och Mellan Östern.

Öka kundvärdet

– Med sig till Exopen tar Fredrik Landberg en bred och gedigen erfarenhet av produktutveckling, försäljning och förändringsarbete inom flertal olika områden, något som vi ägare ser som en stor tillgång för företagets fortsatta resa in i framtiden, säger Jonas Engwall, Styrelseordförande för Exopen.

– Jag ser fram emot att leda detta passionerade och dedikerade team som brinner för våra kunder och har en stark vilja att utveckla marknadens bästa lösning för automatiserad, enkel och kostnadseffektiv rapportering, budgetering och analys säger Fredrik Landberg och fortsätter:

– Mitt huvudfokus framåt kommer att vara våra kunder och hur vi genom produktutveckling kan öka kundvärdet och kundnyttan med våra produkter ytterligare. Att bättre förstå kundernas behov och optimera kundnöjdheten är högsta prioritet på Exopens resa framåt.

Fredrik Landberg tillträdde i februari 2020.

21 februari 2020