Projektrapportering

Följ och analysera dina projekt med Exopen Project

Få en samlad bild av dina projekt

Med Exopen Project kan du analysera och få en samlad bild av alla dina projekt direkt i Excel eller på webben. Du delar enkelt projektinformation mellan grupper, skapar målgruppsanpassade rapporter och får en överblick över projektekonomin. Rapporterna distribueras automatiskt ut till alla stakeholders.

Full koll på projektet

Du får full koll på kostnader, prognos av intäkter, uppföljning och dokumentation. Rapporterna delas sedan enkelt med alla så alla hela teamet får realtidsuppdateringar. På så sätt sparar du mycket manuell tid och får en tydlig överblick. 

Exopen Project anpassas efter dina behov

Exopen Projects är framtagen för bygg- och fastighetsbranschen som ofta driver stora och komplexa projekt. Men eftersom Exopen Project skräddarsys efter era behov passar den lika bra även för andra branscher som bedriver stora projekt. Anpassningar i Exopen Project sker utifrån dina behov inom kostnader, intäkter och risk.

Guide: Så lyckas du med projektrapportering

En effektiv och tydlig projektrapportering ska enkelt fånga upp, rapportera och följa tre delar – längd på projektet, kostnad och intäkt samt se till att det finns både en historik och en prognos att luta sig mot. Här får du några handfasta råd på hur du lyckas med din projektrapportering.

Läs Guide
Projektrapportering