Budgetering

Budgetering med Exopen Forecast – för dig som vill effektivisera din process

Tycker du att budgetering och prognos tar för mycket tid och kräver för mycket manuellt arbeter? Då är Exopen Forecast ett bra alternativ för dig. Budgetering med Exopen Forecast ger dig verktygen du behöver för att effektivisera din budgetprocess och minimera ert manuella arbete. Genom behörighetsstyrning ser du till att rätt person har tillgång till rätt information under hela processen.

Excel plugin för enklare budgetering

Vi vet att du som CFO eller Controller gärna vill fortsätta jobba i din vanliga excelmiljö, därför har vi ett Excel plugin som hjälper dig att effektivt och strukturerat skapa prognoser/budget med verksamheten och visualisera i Excel, på webben eller i Power BI. Budgetering med Exopen Forecast gör ditt arbeter smidigare utan att du behöver lära dig en massa nya verktyg och arbetssätt – du kan komma igång direkt.

Passar alla affärssystem

Exopen Forecast fungerar mot alla affärssystem, både molnbaserade och lokalt installerade för att du snabbt och effektivt skall kunna jämföra och följa upp budget, prognos mot utfall.

Behovsanpassat efter din verksamhet

Välj standardlösningen för Exopen Forecast eller skräddarsydda precis efter dina önskemål.

Med Exopen Forecast kan du enkelt budgetera på personal, konto, projekt, produkt, kostnadsställe eller andra drivare – du väljer själv. Med vår versionshanterare har du enkelt kontroll på flera scenarion samtidigt.
Budgetering

Ett intelligentare sätt att hantera budgetprocessen

Effektivisera budgetprocessen. Versionshantering, behörighetsstyrning  och budgetering per drivare ger er bättre kontroll och ägarskap i verksamheten samtidigt som ni minskar risken för fel, utan att tumma på kvaliteten.

Vad våra kunder tycker om Exopen Forecast

Läs alla case här

“Den största fördelen är att man kan fortsätta att jobba i Excel”

CEO @ LÅSTEAM

“Exopen har kompetens, är flexibla och har kommit med förslag på lösningar när jag själv inte har haft idéer om hur upplägget ska se ut.”

Ekonomichef @ clockwork

“Exopen är användarvänligt, lättillgängligt och lätt att lära sig”

Controller @ däckia

Guide: 5 tips för en effektivare budgetprocess

Budgetarbetet är ofta en utmaning. Inte sällan framkallar budgetprocessen oro och osäkerhet – både hos dig som ekonomichef, controller och hos dina medarbetare. Det är mer regel än undantag att det blir en långdragen process som stjäl mycket tid från annat som är viktigt; analys, uppföljning och strategi exempelvis. Vi har sammanställt 5 tips för en effektivare budgetprocess.

Läs Guide