Ekonomisk rapportering

Få koll på din ekonomiska rapportering med Exopen Report

Få uppdaterade rapporter med ett klick

Få koll på din ekonomiska rapportering. Med Exopen Report som Excel plugin får du automatiserad rapportering med data i realtid från dina system med automatisk distribution. 

Skräddarsydda rapporter

Varje affärsområde eller avdelning behöver inte skapa egna rapporter eftersom utgångspunkten är en gemensam rapport där du genom urval och behörighet får tillgång till information som passar just dig.  

Tillgänglighet

Samtliga – på individ, avdelnings- och affärsområdesnivå uppdaterar sedan självla sina egna rapporter och sifforna finns alltid tillgängliga på ett som samma ställe.

Rapportering

Få uppdaterade rapporter med ett klick!

Få mer tid till analys och beslutsfattande med Exopen Report. Automatiserad rapportering som konsolideras i realtid samt förenklad distribution. Exopen Report finns som standardlösning eller helt anpassat för er verksamhet.

Guide: 6 tips för bättre rapportering 

När du vill underlätta och effektivisera dina rapporteringsrutiner räcker oftast ditt vanliga affärssystem inte till. Spara tid och skippa standardlösningar och olika excelversioner genom att samla all data i ett enda verktyg. Få koll på din ekonomiska rapportering med Exopen Report!

Läs guide
Rapportering

Rapportlösning

Vi skräddarsyr Exopen Report så att de passar dina verksamhetsbehov för rapportering baserat på antalet användare, nuvarande system och din budget. Boka en kostnadsfri webbdemo idag och se vilken modell som skulle passa just dig.

Boka en kostnadsfri webbdemo

Exopen Report

Ekonomisk rapportering
Få ut dina rapporter med ett knapptryck