Analys med Power BI

Exopen Analytics med Power BI Embedded

Med Exopen Analytics baserat på Power BI får du ut dina finansiella insikter i realtid med ett knapptryck!

Börja analysera din verksamhet med det marknadsledande verktyget Microsoft Power BI och få full överblick på din verksamhet.

Fördelarna med att koppla på Power BI med Exopen är att vi baserat på 20 års erfarenhet i branschen har utvecklat ett generiskt datalager, som ser till att du snabbt kan börja analysera din data i Power BI utan dyr konsultimplementation.

I Power BI kan du jobba med ad-hoc analys, bygga dina egna rapporter och skapa interaktiva visualiseringar. Microsoft Power BI ger dig insikter baserat på data tillgängligt var du än är.

Du sparar pengar

Att implementera och förvalta en Power BI lösning kan vara en dyr resa. Men med Exopens generiska datalager och färdiga integrationer mot dina system så slipper du lägga pengar på dyr implementering och förvaltning.

Du får komplexa analyser snabbt i Power BI – samtidigt som du sparar tid och pengar. Exopen Power BI kan med fördel användas tillsammans med Exopen Report eller Exopen Forecast men du kan även välja att bara använda Exopen Power BI.

Exopen Analytics kostar från 200kr/mån och du slipper köpa in och administrera Microsoft Power BI licenser, det löser Exopen.

Prova på fritt i 14 dagar!

Fördelar med Exopen Analytics

Spara tid

Få tid över till insiktsfull analys med interaktiva dashboards och drilldown funktionalitet, hela vägen till faktura nivå 

Få fler insikter

Våra dashboards motsvarar information från 100-tals statiska rapporter

Spara pengar

Kostnadseffektivt då du slipper kostnad för BI-utveckling

Self-service analys

Arbeta med ad-hoc analys och skapa interaktiva visualiseringar i Power BI

”Tack vare Exopen Analytics med Power BI sparar jag tid och får insikter om våra finanser som tidigare inte var möjligt” 

Cathrin Mattsson
CEO @ coeli

Exopen Analytics

Med Exopen får du snabbt och enkelt tillgång till färdiga dashboards i Power BI och det tar endast 24 timmar för oss att sätta upp det åt dig!  Komplexa anlyser snabbt i Power BI med bara ett knapptryck! 

Jag vill veta mer

Exopen är Microsoft partner

Läs mer om Microsoft