Analys med Power BI

Få tillgång till komplexa analyser snabbt i Power BI

Börja analysera din verksamhet med det kraftfulla verktyget Microsoft Power BI som ger dig färdiga analyser på ett knapptryck!

Fördelarna med Exopen Power BI

Fördelarna med att koppla på Power BI med Exopen är att vi baserat på 20 års erfarenhet i branschen har utvecklat ett generiskt datalager, som ser till att du snabbt kan börja analysera din data i Power BI utan dyr konsultimplementation.

I Power BI kan du jobba med ad-hoc analys, bygga dina egna rapporter och skapa interaktiva visualiseringar. Microsoft Power BI ger dig insikter baserat på data tillgängligt var du än är.

Du sparar pengar

Att implementera och förvalta en Power BI lösning kan vara en dyr resa. Men med Exopens generiska datalager och färdiga integrationer mot dina system så slipper du lägga pengar på dyr implementering och förvaltning. Du får komplexa analyser snabbt i Power BI – samtidigt som du sparar tid och pengar.

Exopen Power BI kan med fördel användas tillsammans med Exopen Report eller Exopen Forecast men du kan även välja att bara använda Exopen Power BI.

Self-service analys i Power BI

När du är up and running så kan du även bygga dina egna rapporter i Power BI. Behöver du hjälp så finns våra experter nära till hands.

Exopen

Exopen Power BI

Med Exopen får du snabbt och enkelt tillgång till färdiga dashboards i Power BI och det tar endast 24 timmar för oss att sätta upp det åt dig!  Komplexa anlyser snabbt i Power BI med bara ett knapptryck! 

Jag vill veta mer

Exopen är Microsoft partner

Läs mer om Microsoft

Börja analysera din data med Power BI – på mindre än en dag!

Exopen ger dig färdiga integrationer, färdigt datawarehouse och Power BI rapporter så att du är up and running på mindre än en dag.

Ingår i alla paket

Data från dina system
Skräddarsydda rapporter med automatisk distribution
Tillgängligt på samma plats för alla i organisationen
Behörighetsstyrning
Best practice metoder
Visualisering i Excel och på webben

Exopen Power BI

Visualisering av hela din verksamhet, från försäljning, leverens till lönsamhet och resultaträkning i Power BI

Färdigbyggda skräddarsydda dashboards för analys


Self service analys i Power BI – bygg dina egna dashboards