Utbildningar och kurser

Utöka dina kunskaper i Exopen Report med våra två dagars-kurser. Eller skräddarsy en företagsanpassad utbildning på plats hos er.

Företagsanpassad utbildning

Grundtanken med Exopens produkter är att flytta över kontrollen till användaren. Målet med kursen är att du själv ska kunna underhålla befintliga men även utveckla nya rapporter mot dina egna affärssystem.

Företagsanpassade utbildningar sker på plats hos beställaren tillsammans med en Exopen-konsult. Alla övningar sker mot kundens data och affärssystem. Tempot och innehållet på utbildningen anpassas efter nivån på deltagarna så att alla ska lära sig så mycket som möjligt. Normalt går första dagen åt till en grundkurs i Exopen Report, SQL och Excel.

Andra dagen fokuserar vi mer på att tillsammans lösa konkreta problem som kunden har vilket ger relevant kunskap, övningsexempel som kunden senare känner igen och dessutom en riktig lösning kunden kan använda efter kursen. Har kunden några särskilda önskemål tar vi självklart hänsyn till dem.

Vill du anmäla dig till någon av våra kurser, eller har du frågor om våra utbildningar, kontakta din säljare eller klicka på knappen nedan.

Jag vill veta mer

Vill du veta mer?

Hör av dig till oss så bokar vi in ett första möte där våra duktiga experter berättar mer om hur våra lösningar kan hjälpa just ert företag.