Karriär

Jobba på Exopen

Vi är alltid på jakt efter kompetenta personer. Se utannonserade tjänster eller skicka in en spontantansökan via knappen nedan.

Personalfördelar

  • Friskvård
  • Hälsovård
  • Kompetensutveckling
  • Pension
  • Personalbonus
  • Flextid
  • Extra semestervecka
  • Trivsel, AW, frukost m,m

 

Spontanansökan

Lediga tjänster
BI-konsult Konsult - Stockholm

Vi söker en BI-konsult med en passion för Excel och ett genuint intresse för systemlösningar och som har en stor förståelse för ekonomiska samband. Vi erbjuder dig en arbetsmiljö som präglas av korta beslutsvägar med engagerade, drivna kollegor och mycket kundkontakt.

Läs mer och ansök genom att klicka på knappen nedan.

Ansök nu
Key Account Manager Sälj- och marknad - Stockholm

En lösningsorienterad säljare med erfarenhet av proaktiv komplex försäljning sökes. Som Key Account Manager hos oss kommer du utifrån en strategisk bearbetningsplan, ges frihet och mandat att upprätta affärsplaner och kundplaner kopplat till Exopens övergripande affärsplan. Vi ser att det är av stor vikt att du, utifrån kunskap, erfarenhet och ett affärsmässigt förhållningssätt har förmågan att vara en rådgivande part i en många gånger komplex affär. Du arbetar i nära samarbete Exopens konsulters expertis i såväl analys som konsultation och implementering.

Läs mer och ansök genom att klicka på knappen nedan.

Ansök nu
Sälj- och Marknadschef Sälj- och marknad - Stockholm

Vi söker efter en trygg ledare med erfarenheter av proaktiv komplex försäljning och verksamhetsutveckling. Huvudfokus kommer att vara att öka bolagets lönsamhet och marknadsandelar, där du ansvarar för att såväl upprätta sälj och marknadsstrategier som strukturerad uppföljning utifrån dina medarbetares mål och KPIer. En central del i rollen är att utveckla och coacha dina medarbetare som du har det fulla personalansvaret för.

Läs mer och ansök genom att klicka på knappen nedan.

Ansök nu
Vill du veta mer?

Hör av dig till oss så bokar vi in ett första möte där våra duktiga experter berättar mer om hur våra lösningar kan hjälpa just ert företag.