Karriär

Jobba på Exopen

Vi är alltid på jakt efter kompetenta personer. Se utannonserade tjänster eller skicka in en spontantansökan via knappen nedan.

Personalfördelar

Friskvård       Hälsovård       Kompetensutveckling
Pension       Personalbonus       Flextid
Extra semestervecka       Trivsel, AW, frukost m,m

 

Spontanansökan

Lediga tjänster
Sälj & Marknadsassistent Sälj- och marknad - Stockholm

Exopen söker Sälj & Marknadsassistent

Som Sälj & Marknadsassistent kommer du att arbeta tillsammans med hela försäljningsteamet. Det är en bred roll där du kommer att få ta stort eget ansvar och det finns möjligheter till personlig utveckling. I arbetsuppgifterna ingår att löpande producera marknadsmaterial för Exopen i tryck, webb, mail och sociala medier samt bistå säljteamet med mötesbokning och uppföljning.

Du trivs att arbeta i ett högt tempo och har lätt för att samarbeta. Du har kunskap och erfarenhet av olika typer av mediekanaler, verktyg och metoder.

Klicka för mer info om hur du ansöker

Ansök nu
Account Manager -

Exopen söker Account Manager

Vill du vara med och bidra till Exopens tillväxtresa? Du får möjlighet att påverka både din egen och företagets framgång. Vi söker nu en självgående och driven Account Manager till distriktet Mälardalen och Mellan-Sverige.

Låter detta intressant?

Klicka på länken för mer info om rollen och hur du ansöker.

Ansök nu
Vill du veta mer?

Hör av dig till oss så bokar vi in ett första möte där våra duktiga experter berättar mer om hur våra lösningar kan hjälpa just ert företag.