Nu är den nya versionen här!
Boka din migrering till version 6

Nu är Version 6 här

En av de främsta fördelarna med den nya versionen är att den har bättre prestanda. Detta tack vare 64-bitars teknik, istället för tidigare 32-bitars. En enorm fördel framförallt för er som bearbetar stora datamängder.
Den nya versionen är också tillgänglig i alla webbläsare utan installation av plug-in. Detta gör det nu möjligt att använda vår lösning även om du arbetar i en mac-miljö. Den nya versionen bjuder också på bättre funktioner.

Enkelt att migrera

Det är enkelt och smidigt att migrera över till den nya versionen. Du kan nämligen fortsätta att jobba vidare i den gamla versionen parallellt som vi migrerar över er till den nya. Under perioden kommer ni att ha dubbla licenser utan extra kostnad.

Checklista – så här går det till:

  1. Ni har ett uppstartsmöte med säljaren. Här går vi igenom vilka rapporter ni har i dag, vilken tidsram ni har för migreringen, och vad som krävs av er.
  2. Flyttstädning! Ni går igenom era rapporter och ser över om ni använder alla eller om det finns rapporter som ni vill passa på att rensa bort. När ni vet hur mycket som ska konverteras så får ni ett estimat på hur många timmar en konvertering av dessa kommer att ta.
  3. Ni beställer migreringen och får en teknisk specifikation som ni lämnar över till IT-avdelningen. Ni bestämmer med er It-avdelning när det finns möjlighet för vår it-support att installera den nya versionen.
  4. Vår It-avdelning installerar servern och ser till att de klienter och användarna som ni har i dagens version även finns i den nya versionen. För er som vill kan vår IT-avdelning utbilda er egen avdelning i hur de sätter upp klienterna och användarna.
  5. Konvertering av rapporter. När allt är på plats så tar vår konsult över och konverterar de rapporter som ni vill ha över i den nya versionen. När alla rapporter är konverterade så utför konsulten testkörningar för att se att allt fungerar som det ska innan vi lämnar över till er.
    Det utgår inga extra kostnader för licenser när man migrerar över till den nya versionen och man kan fortsätta att jobba i den gamla versionen under processen. När allt är testkört och verifierat så släcker vi ner den äldre versionen och ni övergår helt till version 6.

Boka er migrering nu hör av er till support@exopen.se

Vill du veta mer?

Hör av dig till oss så bokar vi in ett första möte där våra duktiga experter berättar mer om hur våra lösningar kan hjälpa just ert företag.