February 21, 2020

Exopen Systems AB utser Fredrik Landberg till ny VD

Fokus på kundnytta och produktutveckling när Exopen Systems AB presenterar en ny VD

Exopen Systems, en ledande leverantör av flexibla lösningar för ekonomisk uppföljning, är glada att välkomna Fredrik Landberg som ny vd för bolaget. Fredrik Landberg har en lång erfarenhet inom försäljning och produktutveckling i ledande befattningar samt internationell erfarenhet från uppdrag i Europa och Mellan Östern.

Öka kundvärdet

– Med sig till Exopen tar Fredrik Landberg en bred och gedigen erfarenhet av produktutveckling, försäljning och förändringsarbete inom flertal olika områden, något som vi ägare ser som en stor tillgång för företagets fortsatta resa in i framtiden, säger Jonas Engwall, Styrelseordförande för Exopen.

– Jag ser fram emot att leda detta passionerade och dedikerade team som brinner för våra kunder och har en stark vilja att utveckla marknadens bästa lösning för automatiserad, enkel och kostnadseffektiv budgetering och rapportering, säger Fredrik Landberg och fortsätter:

– Mitt huvudfokus framåt kommer att vara våra kunder och hur vi genom produktutveckling kan öka kundvärdet och kundnyttan med våra produkter ytterligare. Att bättre förstå kundernas behov och optimera kundnöjdheten är högsta prioritet på Exopens resa framåt.

Fredrik Landberg tillträdde i februari 2020.

Budget, prognos och rapportering. Allt i en lösning.
Exopen Systems erbjuder en produktportfölj som täcker allt från det lilla företagets rapportbehov till den stora koncernens krav för processer och beslutsstöd. Företag som väljer Exopens lösningar har konkurrensfördelar genom att i realtid kunna ta fram relevant kunskap ur sina affärskritiska system. Exopen effektiviserar även flödet i budget och prognosarbetet. Över 300 kunder använder idag Exopens lösningar. Företaget omsätter c:a 36 MSEK. Exopens lösningar är flexibla och skalbara. Allt i en lösning. Både i Excel och på webben!

Exopen Systems AB utser Fredrik Landberg till ny VD
SMD Logistics AB investerar i Exopen Forecast PRO

SMD Logistics AB, Swedish Match distributionsbolag,  investerar i Exopen Forecast PRO.
Företaget har under manga år använt Exopen för rapportering och har nu även tecknat avtal för budget- och prognosverktyget Exopen Forecast PRO.

Läs mer
Axet Bolagsförvaltning AB ny kund hos Exopen

Axet Bolagsförvaltning AB är ett litet företag som erbjuder tjänster inom bokföring och bolagsadministration.
Bolagets ägare har tidigare jobbat med Exopens lösning och valde därför att satsa på verktyget även i detta bolaget.

 

Läs mer
Vi välkomnar Öresundschark som ny kund!

Öresundschark är ett skånskt familjeföretag som sedan 1997 tillverkat färsprodukter som köttbullar och pannbiffar. Företaget har valt Exopens lösning för budget och rapportering.

Läs mer
Vill du veta mer?

Hör av dig till oss så bokar vi in ett första möte där våra duktiga experter berättar mer om hur våra lösningar kan hjälpa just ert företag.