December 5, 2019

Nu lanserar vi version 6

Nu är den äntligen här vår nya version av rapport, budget och webblösning.
Med bättre prestanda, bättre funktioner och möjlighet att använda från alla webbläsare bjuder vår uppdaterade lösning på en rad fördelar för våra kunder.
– Vi är väldigt nöjda med att nu kunna erbjuda en ny uppdaterad lösning till alla våra befintliga och nya kunder,  säger Stig Lagerqvist VD på Exopen.

Kortfattat innebär lanseringen av den nya versionen att Exopen Forecast, Exopen Report och Exopen Web Reports nu kommer stå på en betydligt bättre teknisk plattform. 

Bättre prestanda och funktioner

En av de främsta fördelarna med den nya versionen är bättre prestanda. Detta tack vare 64-bitars teknik, istället för tidigare 32-bitars. Detta är en enorm fördel framförallt för de bolag som bearbetar stora datamängder.
Den nya versionen är också tillgänglig i alla webbläsare utan installation av plug-in. Detta gör det nu möjligt att använda vår lösning även om du arbetar i en mac-miljö. Den nya versionen bjuder också på bättre funktioner.

Nyfiken på att veta mer om de förbättrade funktionerna? Boka en demo här.

Är du redan kund och vill migrera till den nya versionen?

Alla befintliga kunder erbjuds nu en migrering till version 6, oavsett vilken lösning ni använder i dag. Migreringen påverkar inte er licenskostnad men beroende på er lösning kan det tillkomma en viss kostnad för konsultinsatser. Detta för att det krävs en viss  insats för själva migreringen av era rapporter.

Här kan du boka din migrering

Exopen Systems AB utser Fredrik Landberg till ny VD

Fokus på kundnytta och produktutveckling när Exopen Systems AB presenterar en ny VD
Exopen Systems, en ledande leverantör av flexibla lösningar för ekonomisk uppföljning, är glada att välkomna Fredrik Landberg som ny vd för bolaget.

 

Läs mer
JM@home väljer Exopen

Vi välkomnar JM@home som ny kund till Exopen.
De använder Exopens lösning i deras ekonomiska förvaltningstjänst som erbjuds till BRF:er som JM har producerat.

Läs mer
Nuvia Engineering väljer Exopen

Vi välkomnar Nuvia Engineering som en ny kund.
De väljer att använda Exopens lösning för rapportering.

Läs mer
Vill du veta mer?

Hör av dig till oss så bokar vi in ett första möte där våra duktiga experter berättar mer om hur våra lösningar kan hjälpa just ert företag.