December 5, 2019

Nu lanserar vi version 6

Nu är den äntligen här vår nya version av rapport, budget och webblösning.
Med bättre prestanda, bättre funktioner och möjlighet att använda från alla webbläsare bjuder vår uppdaterade lösning på en rad fördelar för våra kunder.
– Vi är väldigt nöjda med att nu kunna erbjuda en ny uppdaterad lösning till alla våra befintliga och nya kunder,  säger Stig Lagerqvist VD på Exopen.

Kortfattat innebär lanseringen av den nya versionen att Exopen Forecast, Exopen Report och Exopen Web Reports nu kommer stå på en betydligt bättre teknisk plattform. 

Bättre prestanda och funktioner

En av de främsta fördelarna med den nya versionen är bättre prestanda. Detta tack vare 64-bitars teknik, istället för tidigare 32-bitars. Detta är en enorm fördel framförallt för de bolag som bearbetar stora datamängder.
Den nya versionen är också tillgänglig i alla webbläsare utan installation av plug-in. Detta gör det nu möjligt att använda vår lösning även om du arbetar i en mac-miljö. Den nya versionen bjuder också på bättre funktioner.

Nyfiken på att veta mer om de förbättrade funktionerna? Boka en demo här.

Är du redan kund och vill migrera till den nya versionen?

Alla befintliga kunder erbjuds nu en migrering till version 6, oavsett vilken lösning ni använder i dag. Migreringen påverkar inte er licenskostnad men beroende på er lösning kan det tillkomma en viss kostnad för konsultinsatser. Detta för att det krävs en viss  insats för själva migreringen av era rapporter.

Här kan du boka din migrering

Rollco-Linear Solutions väljer Exopen!

Rollco grundades 1999 i Sverige och Danmark och ingick från början i Rollon-koncernen.
Rollon är ett globalt företag med säte i Italien som utvecklar och tillverkar produkter för linjärteknik. De är verksamma i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Taiwan med huvudkontor, lager och verkstad  i Helsingborg.

Rollco låter Exopen automatisera hela sitt budget och prognos arbete och all sin specialrapporterting mellan enheter.

Välkomna till Exopen

Läs mer
SMD Logistics AB investerar i Exopen Forecast PRO

SMD Logistics AB, Swedish Match distributionsbolag,  investerar i Exopen Forecast PRO.
Företaget har under manga år använt Exopen för rapportering och har nu även tecknat avtal för budget- och prognosverktyget Exopen Forecast PRO.

Läs mer
Axet Bolagsförvaltning AB ny kund hos Exopen

Axet Bolagsförvaltning AB är ett litet företag som erbjuder tjänster inom bokföring och bolagsadministration.
Bolagets ägare har tidigare jobbat med Exopens lösning och valde därför att satsa på verktyget även i detta bolaget.

 

Läs mer
Vill du veta mer?

Hör av dig till oss så bokar vi in ett första möte där våra duktiga experter berättar mer om hur våra lösningar kan hjälpa just ert företag.