December 6, 2019

Rögle BK fixar budgeten med Exopen

Vi på Exopen hälsar Rögle BK välkomna som ny kund. 

Rögle BK har en historia som sträcker sig mer än 80 år tillbaka i tiden. Redan 1932 startade bandyklubben Rögle BK i Ängelholm. 20 år senare utökade man verksamheten med hockey och redan 1958 tog klubben sin första titel.
Rögle spelar nu för femte gången i högsta serien och är inne på sin fjärde raka säsong i SHL. 

Rögle bedriver samtidigt både en stor ungdomsverksamhet, där över 400 ungdomar tränar hockey minst en gång per vecka, samt restauranger och annan verksamhet. 

För att underlätta i prognosarbetet, rapportering och budgetarbetet har de nu valt en budgetlösning från oss på Exopen.  Med vår smarta budgetlösning kommer vi på Exopen att hjälpa Rögle BK att minska på det manuella arbetet och att snabbt och enkelt få full koll på sina siffror och prognostiseringar. 

Axet Bolagsförvaltning AB ny kund hos Exopen

Axet Bolagsförvaltning AB är ett litet företag som erbjuder tjänster inom bokföring och bolagsadministration.
Bolagets ägare har tidigare jobbat med Exopens lösning och valde därför att satsa på verktyget även i detta bolaget.

 

Läs mer
Vi välkomnar Öresundschark som ny kund!

Öresundschark är ett skånskt familjeföretag som sedan 1997 tillverkat färsprodukter som köttbullar och pannbiffar. Företaget har valt Exopens lösning för budget och rapportering.

Läs mer
Exopen Systems AB utser Fredrik Landberg till ny VD

Fokus på kundnytta och produktutveckling när Exopen Systems AB presenterar en ny VD
Exopen Systems, en ledande leverantör av flexibla lösningar för ekonomisk uppföljning, är glada att välkomna Fredrik Landberg som ny vd för bolaget.

 

Läs mer
Vill du veta mer?

Hör av dig till oss så bokar vi in ett första möte där våra duktiga experter berättar mer om hur våra lösningar kan hjälpa just ert företag.