December 10, 2019

Vi stöttar Barncancerfonden i kampen mot barncancer

Vi stöttar Barncancerfonden och hjälper till att hålla cancern borta från barn.
I år har vi på Exopen valt bort julklappar och skänker i stället pengar till Barncancerfonden.
– För oss var det en självklarhet att välja bort julklappar och istället skänka pengar till Barncancerfonden och stötta deras kamp för att bekämpa cancer hos barn, säger Stig Lagerqvist VD på Exopen.

Varje år drabbas över 300 barn i Sverige av cancer – nästan ett barn om dagen. Runt 50 barn, nästan två skolklasser, förlorar varje år kampen mot sjukdomen. Det gör cancer till den vanligaste dödsorsaken för barn mellan 1-14 år.
Barncancerfonden kämpar för att minska det antalet genom forskning men kämpar också för att underlätta vardagen för de barn och deras anhöriga som drabbas.

En självklarhet
För oss på Exopen var det en självklarhet att vara med och bidra till deras kamp att bekämpa barncancer. Därför får våra anställda i år ingen julklapp utan vi väljer att skänka dessa pengar till Barncancerfonden.
– Cancer är en sjukdom som inte bara drabbar den som blir sjuk utan även anhöriga och vänner. De flesta av oss drabbas någon gång i livet av denna fruktansvärda sjukdom även om vi inte själva får cancer. Den absolut värsta formen är när barn drabbas och därför ville vi gärna skänka ett bidrag till Barncancerfondens kamp mot sjukdomen, säger Stig Lagerqvist.

Vill du också Hjälpa till att hålla cancern borta från barn? Här kan du läsa mer och skänka ditt bidrag till Barncancerfonden.

 

 

Rollco-Linear Solutions väljer Exopen!

Rollco grundades 1999 i Sverige och Danmark och ingick från början i Rollon-koncernen.
Rollon är ett globalt företag med säte i Italien som utvecklar och tillverkar produkter för linjärteknik. De är verksamma i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Taiwan med huvudkontor, lager och verkstad  i Helsingborg.

Rollco låter Exopen automatisera hela sitt budget och prognos arbete och all sin specialrapporterting mellan enheter.

Välkomna till Exopen

Läs mer
SMD Logistics AB investerar i Exopen Forecast PRO

SMD Logistics AB, Swedish Match distributionsbolag,  investerar i Exopen Forecast PRO.
Företaget har under manga år använt Exopen för rapportering och har nu även tecknat avtal för budget- och prognosverktyget Exopen Forecast PRO.

Läs mer
Axet Bolagsförvaltning AB ny kund hos Exopen

Axet Bolagsförvaltning AB är ett litet företag som erbjuder tjänster inom bokföring och bolagsadministration.
Bolagets ägare har tidigare jobbat med Exopens lösning och valde därför att satsa på verktyget även i detta bolaget.

 

Läs mer
Vill du veta mer?

Hör av dig till oss så bokar vi in ett första möte där våra duktiga experter berättar mer om hur våra lösningar kan hjälpa just ert företag.