Nyheter

October 22, 2019 Kläppen budgeterar i Exopen Forecast

Kläppen Ski Resort är en privatägd skidanläggning i Sälen.

Nu väljer Kläppen att utöka sin rapportlösning från Exopen med vår budgetlösning, Exopen Forecast Basic, för att

effektivisera hela sin budgetprocess.

Läs mer
October 15, 2019 Gammadata Instrument AB automatiserar sin rapportering

Gammadata är sedan mer än 30 år en ledande leverantör av verktyg, instrumentering och skräddarsydda lösningar för bl.a analysinstrument och optisk spektroskopi.

Nu väljer man Exopens Rapportpaket, Exopen Report Basic, för att automatisera sin rapportering.

Läs mer
August 15, 2019 LåsTeam väljer likviditetsrapport från Exopen

LåsTeam utvecklar och anpassar säkerhetslösningar för både företag och privatpersoner. De finns idag på fyra orter i Sverige; Borås, Stockholm, Jönköping och Skövde.

Från Exopen har man valt att beställa en likviditets- och resultatrapport för att skapa överblick över alla regioner och kontor över hela landet. Man har dels resultaträkningar för varje enhet samt en total sammanställning.

Läs mer
September 16, 2019 Marcon-gruppen väljer Exopens rapportlösning

Marcon-gruppen har valt att arbeta Exopens balans- och resultatrapporter på koncernnivå för att få hjälp med sin finansiella rapportering till ledning och styrelse. Med Exopens lösning sparar man tid och minimerar manuell handpåläggning och ) minskar risken för fel.

Läs mer
July 25, 2019 Certainest gör projektrapportering i Exopen

Certainest är ett Göteborgsbaserat konsultbolag inom IT. Man har erfarna seniora konsulter blandat med unga talanger för att skapa trygghet, säkerhet och första klassens resultat under sina kunders projekts hela livscykel.

Med Exopen har man byggt rapporter för att följa sina konsulter; projektuppföljning, estimera kostnader och intäkter samt öka kontrollen och kunna resursplanera bättre.

Läs mer
August 6, 2019 Exopen flyttar till nytt kontor!

Efter 12 år på Kungsholmen har vi nu flyttat in till fantastiska lokaler på Riddargatan i Stockholm. Från den 2 augusti sitter vi högst upp i huset på Riddargatan 17D. Några minuter från Östermalmstorg. Har ni vägarna förbi är ni alla hjärtligt välkomna!

Läs mer
April 29, 2019 NEURO-VIVE investerar i Exopens lösning

NeuroVive Pharmaceutical AB är ett ledande företag inom mitokondriell medicin, väljer Exopen för budget och rapportering. 

Läs mer
April 29, 2019 Maintrac Holding

Maintrac Holding erbjuder en helhetslösning inom telekom/energi och har nu valt Exopen som sin leverantör för budget och rapportering. Koncernen består i dag av Maintrac AB, We Consulting AB, We Consulting A/S, IKKAB AB, We Tech Talents, Finspång Fiber AB och Töreboda Fiber AB.

Läs mer
April 24, 2019 Pharmarelations väljer Exopen!

Pharmarelations jobbar med rekrytering, konsult, ledar- och interim tjänster i vård och läkemedelsbracnshen. Kontor i Sverige, Norge och Danmark, väljer Exopen för rapportering.

Läs mer
April 24, 2019 Välkommen till Exopen – Hotel Diplomat

Hotel Diplomat väljer Exopen för hjälp med rapportering.

Läs mer
March 12, 2019 C4 Hus investerar i vår rapportlösning

Skånska C4 Hus investerar i vår rapportlösning Exopen Report.

Läs mer
January 28, 2019 Storstaden Stockholm Bostad väljer Exopen Systems

Storstaden Bostad  har valt att investera i Exopens Bygg- och projektrapporterings-modul.

Läs mer
Vill du veta mer?

Hör av dig till oss så bokar vi in ett första möte där våra duktiga experter berättar mer om hur våra lösningar kan hjälpa just ert företag.