Företaget

Vi på Exopen vill att budget, prognos och rapportering ska vara automatiserat, enkelt, säkert och kostnadseffektivt. Oavsett om ni är stora eller små. Det möjliggör vi genom att utveckla och erbjuda standardiserade eller skräddarsydda lösningar för ekonomisk uppföljning, såväl för det lilla företaget som för den stora koncernen.

 

20 års erfarenhet av att förenkla och förbättra

Exopen Systems har en historik som sträcker sig drygt 20 år bakåt i tiden. Idag är vi ett passionerat och dedikerat team om 25 personer som varje dag går till jobbet med en stark vilja att utveckla marknadens bästa lösning för automatiserad, enkel och kostnadseffektiv budgetering och rapportering. Vi förstår hur vardagen för budgetansvariga ser ut – många av oss är före detta ekonomichefer och controllers med både ypperliga kunskaper i verktyg som bland annat Excel och i tekniken bakom installationen. Vår mission är att sätta oss in i varje kunds specifika situation och behov för att sedan presentera en användarvänlig och funktionsrik produkt som befriar er från onödigt och tidsödande manuellt arbete och istället ger tid till framåtblick och strategi, oavsett om ni är det lilla företaget eller den stora koncernen.

Inte minst – vi är kända för den service och den särskilda kundupplevelse som vi alla har med oss. Något som genom åren sannolikt bidragit till alla våra långsiktiga kundrelationer.

 

Möt våra säljare och konsulter
Charlotte Wängerud, Account Manager charlotte.wangerud@exopen.se +46 76 882 80 88
Torben Österberg, Key Account Manager torben.osterberg@exopen.se +46 76 536 48 14
Andreas Ryman, Business Intelligence Consultant konsult@exopen.se
Mikael Rogvall, Business Intelligence Consultant konsult@exopen.se
Robert Aresved, Business Intelligence Consultant konsult@exopen.se
Linda Kihlstrand, Business Intelligence Consultant konsult@exopen.se
Marcus Sandh, Account Manager marcus.sandh@exopen.se +46 76-5364822
Lediga tjänster
BI-konsult Konsult - Stockholm

Vi söker en BI-konsult med en passion för Excel och ett genuint intresse för systemlösningar och som har en stor förståelse för ekonomiska samband. Vi erbjuder dig en arbetsmiljö som präglas av korta beslutsvägar med engagerade, drivna kollegor och mycket kundkontakt.

Läs mer och ansök genom att klicka på knappen nedan.

Ansök nu
Sälj- och Marknadschef Sälj- och marknad - Stockholm

Vi söker efter en trygg ledare med erfarenheter av proaktiv komplex försäljning och verksamhetsutveckling. Huvudfokus kommer att vara att öka bolagets lönsamhet och marknadsandelar, där du ansvarar för att såväl upprätta sälj och marknadsstrategier som strukturerad uppföljning utifrån dina medarbetares mål och KPIer. En central del i rollen är att utveckla och coacha dina medarbetare som du har det fulla personalansvaret för.

Läs mer och ansök genom att klicka på knappen nedan.

Ansök nu
Key Account Manager Sälj- och marknad - Stockholm

Om tjänsten

För att vi ska fortsätta växa i takt med marknadens potential, behöver vi nu utöka säljorganisationen med en Key Account Manager, med ansvarar för att bibehålla och utveckla våra befintliga kunder.
Som Key Account Manager hos oss kommer du utifrån en strategisk bearbetningsplan, ges frihet och mandat att upprätta affärsplaner och kundplaner kopplat till Exopens övergripande affärsplan.
Vi ser att det är av stor vikt att du, utifrån kunskap, erfarenhet och ett affärsmässigt förhållningssätt har förmågan att vara en rådgivande part i en många gånger komplex affär.

Du arbetar i nära samarbete Exopens konsulters expertis i såväl analys som konsultation och implementering.

Om dig – erfarenheter & egenskaper
• Du har dokumenterade erfarenheter av proaktiv komplex försäljning.
• Du är lösningsorienterad och drivs av att utveckla verksamheter utifrån ett konsultativt förhållningssätt.
• Du har ett genuint intresse av försäljning och arbetar utifrån tydliga mål och delmål.
• Du har ett intresse och en grundläggande förståelse av teknik och ekonomi.
• agerar rådgivande och har ett genuint intresse av att bygga förtroende, trygghet och värde för dina kunder.
• Vidare är du en person som vågar utmana och komma med nya idéer samtidigt som du är en riktigt skicklig relationsbyggare med ett genuint intresse av att bygga förtroende, trygghet och värde för dina kunder.

Ansök nu

Vi är mycket stolta över vårt höga kreditbetyg. Det bygger på Bisnodes kreditvärderingssystem som är världens äldsta och mest ansedda.
Systemet betygssätter ett företags betalningsförmåga utifrån en mängd beslutsregler. Att driva ett kreditvärdigt företag kräver tid, engagemang och hårt arbete. Vi hoppas att du uppskattar värdet av att anlita, handla från eller samarbeta med ett kreditvärdigt företag.

Exopen flyttar till nytt kontor!

Efter 12 år på Kungsholmen har vi nu flyttat in till fantastiska lokaler på Riddargatan i Stockholm. Från den 2 augusti sitter vi högst upp i huset på Riddargatan 17D. Några minuter från Östermalmstorg. Har ni vägarna förbi är ni alla hjärtligt välkomna!

Läs mer
Exopen hjälper SSPA att budgetera alla sina forskningsprojekt

​Exopen hjälper SSPA att budgetera alla sina forskningsprojekt världen över med hjälp av Forecast Core och gedigen projektrapportering. Omkring 70 % av jordens yta är täckt av vatten och ca 90 % av alla transporter är vattenburna. 

Läs mer
SWEDE SHIP 

Swede ship använder nu Exopen till all sin projektrapportering och även Forecast Core till att budgetera de olika verksamheterna och projekt. Företagsgruppen består av tre moderna och högspecialiserade varv, Djupvik Shipyard, Swede Ship Composite och Swede Ship Yachtservice, som alla ligger på Sveriges västkust.

Läs mer
Vill du veta mer?

Hör av dig till oss så bokar vi in ett första möte där våra duktiga experter berättar mer om hur våra lösningar kan hjälpa just ert företag.