Företaget

Vi på Exopen vill att budget, prognos och rapportering ska vara automatiserat, enkelt, säkert och kostnadseffektivt. Oavsett om ni är stora eller små. Det möjliggör vi genom att utveckla och erbjuda standardiserade eller skräddarsydda lösningar för ekonomisk uppföljning, såväl för det lilla företaget som för den stora koncernen.

 

20 års erfarenhet av att förenkla och förbättra

Exopen Systems har en historik som sträcker sig drygt 20 år bakåt i tiden. Idag är vi ett passionerat och dedikerat team om 25 personer som varje dag går till jobbet med en stark vilja att utveckla marknadens bästa lösning för automatiserad, enkel och kostnadseffektiv budgetering och rapportering. Vi förstår hur vardagen för budgetansvariga ser ut – många av oss är före detta ekonomichefer och controllers med både ypperliga kunskaper i verktyg som bland annat Excel och i tekniken bakom installationen. Vår mission är att sätta oss in i varje kunds specifika situation och behov för att sedan presentera en användarvänlig och funktionsrik produkt som befriar er från onödigt och tidsödande manuellt arbete och istället ger tid till framåtblick och strategi, oavsett om ni är det lilla företaget eller den stora koncernen.

Inte minst – vi är kända för den service och den särskilda kundupplevelse som vi alla har med oss. Något som genom åren sannolikt bidragit till alla våra långsiktiga kundrelationer.

 

Möt våra säljare och konsulter
Charlotte Wängerud, Account Manager charlotte.wangerud@exopen.se +46 76 882 80 88
Torben Österberg, Key Account Manager torben.osterberg@exopen.se +46 76 536 48 14
Andreas Ryman, Business Intelligence Consultant konsult@exopen.se
Per Malmgren, Key Account Manager per.malmgren@exopen.se +46 723 12 43 65
Anton Auvoja, Account Manager anton.auvoja@exopen.se +46 765 364 822
Mikael Rogvall, Business Intelligence Consultant konsult@exopen.se
Fredrik Steiring, Business Intelligence Consultant konsult@exopen.se
Robert Aresved, Business Intelligence Consultant konsult@exopen.se
Linda Kihlstrand, Business Intelligence Consultant konsult@exopen.se
Lediga tjänster
BI-konsult Konsult - Stockholm

Vi söker en BI-konsult med en passion för Excel och ett genuint intresse för systemlösningar och som har en stor förståelse för ekonomiska samband. Vi erbjuder dig en arbetsmiljö som präglas av korta beslutsvägar med engagerade, drivna kollegor och mycket kundkontakt.

Läs mer och ansök genom att klicka på knappen nedan.

Ansök nu
Sälj- och Marknadschef Sälj- och marknad - Stockholm

Vi söker efter en trygg ledare med erfarenheter av proaktiv komplex försäljning och verksamhetsutveckling. Huvudfokus kommer att vara att öka bolagets lönsamhet och marknadsandelar, där du ansvarar för att såväl upprätta sälj och marknadsstrategier som strukturerad uppföljning utifrån dina medarbetares mål och KPIer. En central del i rollen är att utveckla och coacha dina medarbetare som du har det fulla personalansvaret för.

Läs mer och ansök genom att klicka på knappen nedan.

Ansök nu
Key Account Manager Sälj- och marknad - Stockholm

En lösningsorienterad säljare med erfarenhet av proaktiv komplex försäljning sökes. Som Key Account Manager hos oss kommer du utifrån en strategisk bearbetningsplan, ges frihet och mandat att upprätta affärsplaner och kundplaner kopplat till Exopens övergripande affärsplan. Vi ser att det är av stor vikt att du, utifrån kunskap, erfarenhet och ett affärsmässigt förhållningssätt har förmågan att vara en rådgivande part i en många gånger komplex affär. Du arbetar i nära samarbete Exopens konsulters expertis i såväl analys som konsultation och implementering.

Läs mer och ansök genom att klicka på knappen nedan.

Ansök nu

Vi är mycket stolta över vårt höga kreditbetyg. Det bygger på Bisnodes kreditvärderingssystem som är världens äldsta och mest ansedda.
Systemet betygssätter ett företags betalningsförmåga utifrån en mängd beslutsregler. Att driva ett kreditvärdigt företag kräver tid, engagemang och hårt arbete. Vi hoppas att du uppskattar värdet av att anlita, handla från eller samarbeta med ett kreditvärdigt företag.

Pharmarelations väljer Exopen!

Pharmarelations jobbar med rekrytering, konsult, ledar- och interim tjänster i vård och läkemedelsbracnshen. Kontor i Sverige, Norge och Danmark, väljer Exopen för rapportering.

Läs mer
Välkommen till Exopen – Hotel Diplomat

Hotel Diplomat väljer Exopen för hjälp med rapportering.

Läs mer
C4 Hus investerar i vår rapportlösning

Skånska C4 Hus investerar i vår rapportlösning Exopen Report.

Läs mer
Vill du veta mer?

Hör av dig till oss så bokar vi in ett första möte där våra duktiga experter berättar mer om hur våra lösningar kan hjälpa just ert företag.