Så skapar ni effektiva ekonomiska processer

Här har vi samlat våra bästa tips och råd för hur ni ska gå tillväga för att kvalitetssäkra och effektivisera era ekonomiska processer.

5 tips för en effektivare budgetprocess

Budgetarbetet är ofta en utmaning. Inte sällan framkallar budgetprocessen oro och osäkerhet – både hos dig som ekonomichef, controller och hos dina medarbetare. Det är mer regel än undantag att det blir en långdragen process som stjäl mycket tid från annat som är viktigt; analys, uppföljning och strategi exempelvis. Vi har sammanställt 5 tips för en effektivare budgetprocess.

Läs mer

Rapportering – så gör du enklast och mest effektivt

När du vill underlätta och effektivisera dina rapporteringsrutiner räcker oftast ditt vanliga affärssystem inte till. Standardlösningar med färdiga mallar som varken passar just din organisations kontouppställning eller de olika målgrupper som ska ta del av rapporterna.

Läs mer

En guide för att lyckas med projektrapporteringen

Ett projekt kan sträcka sig över några veckor eller flera år. De har inte samma tidsbundenhet som räkenskapsår och kan ofta vara mer komplexa att följa upp i jämförelse med dagligt arbete. Därför kräver projekt minst lika tydlig rapportering som den löpande verksamheten och det kan vara tryggt att veta att det finns enkla sätt att både effektivisera och förenkla projektuppföljningen.

Läs mer

Vill du veta mer?

Hör av dig till oss så bokar vi in ett första möte där våra duktiga experter berättar mer om hur våra lösningar kan hjälpa just ert företag.