Om oss

Vi hjälper företag att effektivisera sin ekonomiprocess

På Exopen brinner vi för att hjälpa företag att effektivisera sin ekonomiprocess. Med över 20 års erfarenhet av att hjälpa företag med verksamhetsstyrning genom automatiserad rapportering, budgetering och analys vet vi att vi är rustade för att hjälpa er med era behov. Vi hjälper er med allt från ekonomiskrapportering till HR-rapportering, likviditetsrapporter och hela budgetprocessen.

På Exopen värdesätter vi kunskap och många av oss som jobbar här är före detta CFO:er och Controllers och förstår hur vardagen för alla budgetansvariga ser ut. Vi sätter oss in i varje kunds specifika behov för att sedan presentera en användarvänlig och effektiv produkt som befriar er från onödigt och tidskrävande manuellt arbete. Vi hjälper er från lösning till strategi framåt.

Med Exopen fortsätter CFO:n att jobba i sin vanliga excelmiljö, men kan genom smarta kopplingar till sina olika system få fram aktuella siffror i realtid och enkelt presentera dem på det sättet de önskar, med automatisk distribution.

I 20 år har vi hjälpt våra kunder att effektivisera deras ekonomiska uppföljning. Vi har hjälpt ett stort antal företag i en rad olika branscher med allt från rapportering, budgetering till analys.

Här har vi samlat några kundreferenser

Vi som jobbar på Exopen

På Exopen hittar du drivna kollegor med stark teamkänsla. Alla arbetar hårt men har samtidigt väldigt roligt på jobbet.

Fredrik Landberg

CEO

Victor Lidbom

Key Account Manager

Andreas Eriksson

Key Account Manager

Charlotte Wängerud

Key Accont Manager

Torben Österberg

Key Account Manager

Patrik Kullman

CTO

Michaela Westberg

Marketing Manager

Sarunya Ahlén

Finance & HR

Jens Algerstam

Consultant

Linda Kihlstrand

Consultant

Mikael Rogvall

Consultant

Andreas Ryman

Consultant

Robert Aresved

Consultant

Kiarash Behnam

Consultant

Ulrica Palmér

Consultant

Anders Berg

System Developer

Johannes Lundsten

System Developer

Tim Honkalammi

System Developer

Robert Fransson

IT & Support

Axel Avenberg

Consultant

John Lidquist

Software Developer

Erik Lundsten

Data Engineer

Bli en del av teamet! Du hittar våra lediga tjänster här

KARRIÄR

Exopen som arbetsplats 

Hos oss spelar varje medarbetare roll – vi är ett tight team som jobbar hårt och har roligt tillsammans. På vår karriärsida kan du läsa mer om de tjänster vi har tillgängliga just nu. Du kan också läsa mer om hur det är att jobba hos oss och vilka förmåner anställda på Exopen har. Vi är mitt uppe i en tillväxtresa och söker just nu dig som vill utveckla och utvecklas! Vill du bli en del av ett vasst och roligt team och hjälpa företag att effektivisera sin ekonomiprocess? Tveka inte att höra av dig idag!